De Bilt, 18 mei 2020

Masterly Milaan 2020

Coram Hospitality zou in april deelnemen aan Masterly Milaan tijden de Salone del Mobile. De 'Salone' is wereldwijd dé internationale designbeurs met presentaties in het beursgebouw en door de hele stad. Een prachtige stand omringt door duizenden toiletrollen zou het decor van de nieuwste serie van Geesa worden. De vrachtwagen met Edet toiletrollen stond al klaar maar helaas is ook Italië zwaar getroffen door Corona en is het evenement geannuleerd.

Doneren
Deze bijzondere tijd vraagt om bijzondere oplossingen. Zo heeft Coram samen met Essity (fabrikant van Edet) besloten om de toiletrollen te doneren aan de Voedselbank Nederland.

Voedselbanken Nederland
Voedselbanken verstrekken verkregen voedsel gratis aan de armste mensen in Nederland en doen dat uitsluitend met vrijwilligers. Een van hun hoofddoelstellingen is het voorkomen van verspilling van goed voedsel. Toiletpapier is weliswaar geen voedsel, maar wel essentieel. Niels Leijgraaf (Customer Service Manager) en Charlotte van den Braak (Marketing Manager), beide werkzaam bij Coram Hospitality & Projects hadden de eer om de eerste lading te doneren. Trots en enthousiast heeft Andre Schellart van Voedselbank de Bilt de toiletrollen aangenomen. De opslag staat vol en binnenkort zullen zij een groot aantal mensen blij maken met de toiletrollen.